maanantai 6. huhtikuuta 2015

Iloisia ultra-äänilöydöksiä lisää...


Lämmin kiitos, edellisen postauksen innostamana sain lisää tarinoita ensimmäisestä kosketuksesta tupla-vauvoihin. Aatun ja Beetun äiti kirjoittaa:

"No meillä oli sellainen tarina, että oli pari keskeytynyttä raskautta ja tämä kolmaskin omasta mielestäni uhkasi mennä kesken, mutta lääkärin mukaan siltä poistuikin se kolmas viikolla 9.Keskenmenon pelossa en uskaltanut mennä kuin rakenneultraan viikolla 19 ja vähän aavistelin tai toivoin (hullu kai olin :D), että siellä on kaksoset. Kaverihieroja tunnusteli vatsaa ja tuumasi, että ei täällä taida olla kuin yksi. Lapset olivat sijoittuneet niin koko masuajan, että toinen ylhällä poikittain ja toinen päätarjonnassa tosi alhaalla.
Ultrassa sitten kun saavuin sisään lääkäri heti kysy että montako viikkoa takana ja alkoi tutkia sanoen, että täältä se löytyy ja hei täältä löytyy toinenkin. Minä kiljaisin, että "herrajumala" ja mies, että "niinhän sä sanoit". Johon lääkäri, että hieman ihmettelinkin masun kokoa. Siinä sitä sitten kateltiin lapsia ihmeteltiin.
Mukava oli sukulaisiä juksata, kun useampi ei ymmärtänyt miksi kaksi kuvaa lapsita. Ihmettelivät kuvien määrää, mutta eivät tulleet ajatelleeksi, että lapsia voisi olla kaksi.
Sukulaisen 5 vuotias poika kovasti oli äidiltää kyselly, että miten jotkut saa vain yhden lapsen ja jotkut saa kaksi."

Aatun ja Beetun äiti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti