tiistai 11. helmikuuta 2014

Luento Monikkolasten identiteetistä Oulun Kirjastolla 26.2 klo 18!


Tervetuloa!

PSMP kutsuu kaikki Pohjois-Suomen Monikkovanhemmat ja isovanhemmat ja muut kiinnostuneet kuuntelemaan Lastenpsykiatri Irma Moilasen luentoa "Monikkolasten identiteetistä".

Paikka: Oulun Kirjasto, Pakkala sali
Aika: 26.2 klo 18
Luennoitsija: Lastenpsykiatri Irma Moilanen

Luennon aiheeksi on toivottu erityisesti miten huomioida monikkolastenidenttiteetin kehitys, sillä kaksoset ja kolmoset joutuvat muita sisarruksia enemmän jakamaan vanhempien huomion, ajan, kaverit, juhlat jne. Miten tukea monikkolasten päiväkotia, esikoulua ja kouluunmenoa, laitetaanko lapset samaan ryhmään ja samaan luokkaan? Miten suhtautua lasten sisarruskateuteen ja riitelyyn? Mitä tehdä jos toinen monikkolapsista dominoi ja toinen jää aina alakynteen?

Irma Moilasella on kerrottavanaan monia tarinoita monikkolasten lapsuus ja aikuis-iän kehityksestä ja hyvinvoinnista sillä hän on lastenlääkärin työnsä ohella tehnyt hienoa tutkimusta Pohjois-Suomen lasten ja monikkolasten hyvin voinnista ja seurannut monikkolapsia syntymästä aikuisikään syntymäkohorttitutkimuksessa. Tämän lisäksi hän on lastenpsykiatrian professorin työssään osallistunut lukuisiin  tutkimuksiin Suomalaisten lasten hyvinvoinnista, joissa tutkimuksissa hän on syventynyt monikkolasten arkeen.

Lämpimästi Tervetuloa!
 Kutsua saa jakaa eteenpäin jotta se tavottaisi mahdollisimman monet monikkovanhemmat.
Pohjois-Suomen Monikkoperhen ry'n hallitus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti